Bemutatkozás

Dr. Szvetnyik Fanni

2016-ban végeztem A Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán. A diploma megszerzését követően háziorvosi képzésre jelentkeztem, ezzel párhuzamosan számos háziorvosi körzetben helyettesítettem, a büntetés végrehajtásnál dolgoztam állandó, ill. ügyeletes orvosként. Első önálló praxisomban 2023-ban helyezkedtem el.

Az egyetem alatt főleg a kardiológia érdekelt, majd egyre inkább a családorvoslás felé húzott a szívem. Úgy látom, és tapasztalom, hogy családorvosként sokat tehetünk a ránk bízott páciensekért, hangsúlyosabbá tehető a prevenció, az edukáció. Nagyon szeretem a közvetlen, bizalmi kapcsolatot a betegeimmel, amely nagyban segíti az ellátásukat is. Igyekszem az ismereteimet folyamatosan fejleszteni és aktualizálni, és a tudásom legjavát nyújtani a betegellátásban.

Kácsorné Sárdi Ágnes

Lovason nőttem fel, az alsóörsi általános iskolában tanultam, és azóta is a környéken élek és dolgozom. 1987-től A Balatonfüredi Szívkórházban dolgoztam ápolóként. 2011-ben szereztem diplomámat a győri Széchenyi István Egyetem Egészségtudományi Karán. 2005 óta vagyok asszisztens a praxisban.

Szívemen viselem a praxisbeliek sorsát, igyekszem mindenkinek minden kérdésben segíteni, vagy megoldásra jutni. Ismereteimet széles körűen tudom használni a praxisban, többek között a sebellátásban, krónikus sebek kezelésében. Fontos számunkra, hogy a betegellátás rugalmasan, jó hangulatban működjön, a betegek elégedetten távozzanak a rendelésről.

A praxis

A praxis három települést lát el, és három telephelyen működik; Alsóörs, Felsőörs és Lovas. Felnőtteket és gyermekeket egyaránt fogadunk, OEP által támogatott vegyes háziorvosi ellátást biztosítunk.

A betegellátás a nagy létszámra való tekintettel előzetes időpontfoglalással zajlik, mely történhet telefonon a +36-70-7777-282 telefonszámon munkanapokon reggel 7-8 óra között, ill. 0-24 órában foglalható időpont az Erodium online rendszerén keresztül.

Gyógyszerkéréseket rendelési időben a fenti telefonszámon fogadunk, ill. a postaládában névvel, születési idővel, TAJ számmal, telefonszámmal ellátott, pontos gyógyszer nevekkel, dózisokkal és adagolásokkal feltüntetett leveleken.

Az itt nyaraló, vagy ideiglenesen tartózkodó betegeket ambulánsan szintén ellátjuk a fentiek betartása mellett. Sürgős esetben a betegeket soron kívül ellátjuk. Az orvos a +36-70-7868-099 telefonszámon rendelési időben elérhető, rendelési időn kívül kizárólag sürgős szükség esetén hívható.